Καταγγελία για την άρνηση του Υπουργείου να μας δεχτεί.

Το Σωματείο μας αφού έδωσε αρκετό χρόνο στους υπεύθυνους του Υπουργείου, προχώρησε σε καταγγελία για την απαράδεκτη άρνηση να δεχτούν τους εκπροσώπους των αυτοαπασχολούμενων φορτηγατζήδων. Περισσότερα »

Δες πόσα σου μένουν πραγματικά το μήνα μετά τους φόρους και τα τέλη!!!

Συνάδελφοι, έχετε σκεφτεί που μας οδηγεί η βάρβαρη πολιτική που εφαρμόζουν σε όλη τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης όλες ανεξαιρέτως οι κυβερνήσεις που στηρίζουν τις επιλογές της ΕΕ και του παγκόσμιου κεφαλαίου??? Περισσότερα »

Ερώτηση του ΚΚΕ στη Βουλή, για τους αυτοαπασχολούμενους αυτοκινητιστές

Ερώτηση για τις οφειλές που έχουν στο ασφαλιστικό ταμείο και τη μεταβίβαση ή κατάθεση της άδειας για τους αυτοαπασχολούμενους ιδιοκτήτες Φορτηγών Δημόσιας Χρήσης (ΦΔΧ) και Επιβατηγών Δημόσιας Χρήσης (ΕΔΧ) κατέθεσαν προς την υπουργό Εργασίας οι βουλευτές του ΚΚΕ Περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Γενικής Συνέλευσης

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ Κάθε φορά θα καλούμε να συμμετέχουν όλοι οι αυτοαπασχολούμενοι φορτηγατζήδες, κάνοντας δική τους υπόθεση το δικαίωμα στη δουλειά. Τα προβλήματα είναι εδώ και δεν υπάρχει κανένας να τα λύσει, εκτός από εμάς τους άμεσα ενδιαφερόμενους. Περισσότερα »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τη συμμετοχή μας στις κινητοποιήσεις στις 31 Οκτώβρη 2018

Μην τσιμπάς στη νέα τους απάτη! Με τα 11 μέτρα «αποκατάστασης των αδικιών», που εξήγγειλε από το βήμα της ΔΕΘ, επιστρέφουν ορισμένα ψίχουλα από την τεράστια κλοπή του λαϊκού εισοδήματος, για να ξεπλύνουν τη βάρβαρη πολιτική τους στα μάτια σου, για να συνεχίσουν ανενόχλητοι το αντιλαϊκό τους έργο. Δεν μπορούν όμως να κρύψουν την πραγματικότητα! Περισσότερα »

ΟΒΣΑ: Παρεμβάσεις αγωνιστικής αλληλεγγύης μπροστά στις γιορτές

Δύο άμεσες πρωτοβουλίες στα πλαίσια της αγωνιστικής αλληλεγγύης μπροστά στις γιορτές αποφάσισε στην πρώτη του συνεδρίαση το νεοεκλεγέν ΔΣ της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ).

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 24 Δεκέμβρη, στις 10 το πρωί, στην αίθουσα του Σωματείου Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Τριτόνων Φορτηγών Ελαφρών Μεταφορών ΔΧ Ν. Αττικής (Ιωαννίνων 6 και Πέτρας – Κολωνός), θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων.

Στη συνέχεια, στις 11 Γενάρη, στις 11 το πρωί, το Σωματείο των Υδραυλικών (Πέτρου Ράλλη και Σαλαμινίας 9) διοργανώνει γιορτή για τα μικρά παιδιά, που θα περιλαμβάνει παράσταση καραγκιόζη, παιδικά παιχνίδια, λιχουδιές και δώρα για τα παιδιά και άλλες εκπλήξεις.

Η ΟΒΣΑ καλεί τα σωματεία να ενημερώσουν τα μέλη τους, για «να εντοπίσουμε όλους τους συναδέλφους με οξυμένο πρόβλημα, με όλους τους δυνατούς τρόπους, να φτιαχτεί κατάσταση με τα συγκεντρωμένα ονόματα, τηλέφωνα των συναδέλφων, ώστε να υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα σε κάθε σωματείο», όπως αναφέρει, προσθέτοντας ότι «τα τελευταία χρόνια, πολλοί συνάδελφοί μας χτυπήθηκαν βίαια και αναγκάστηκαν να κλείσουν τα μαγαζιά τους, να μείνουν άνεργοι και να αδυνατούν να παρέχουν ακόμα και τα απαραίτητα στις οικογένειές τους».

Επίσης, η Ομοσπονδία καλεί τα ΔΣ των σωματείων να συνεδριάσουν «να γίνουν αναλυτικές συζητήσεις, να γίνουν συσκέψεις, συνελεύσεις, περιοδείες με ανακοινώσεις στους συναδέλφους μας, σε κάθε κλάδο, σε κάθε γειτονιά» και να οργανώσουν την πάλη τους ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ.

Πρώτο βήμα σε αυτή την κατεύθυνση η παράσταση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Δεκέμβρη, στις 9.30 το πρωί, στα κεντρικά του ΟΑΕΕ (Ακαδημίας 22), για τα απαράδεκτα ειδοποιητήρια του ΚΕΑΟ από το Σύλλογο της Α’ Αθήνας.

Αναφερόμενη στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν, η ΟΒΣΑ επισημαίνει την αύξηση των αντιπροσώπων (από 10 σε 11), τονίζοντας ότι συμμετείχαν πιο πολλά σωματεία, με αποτέλεσμα η ΟΒΣΑ να βγει πιο μαζική και πιο δυνατή.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *