Αυτοί είναι “εκπρόσωποι” των μικρο-φορτηγατζήδων???

Περιδιαβαίνοντας τα μέσα ενημέρωσης βρήκαμε κραυγαλέες περιπτώσεις «συνδικαλιστικής» πρακτικής που σαν βασικό στόχο έχει τη υπεράσπιση των συμφερόντων των εταιριών τους και της «καρέκλας» τους. Σήμερα θα εξετάσουμε τις δύο (2) πρώτες περιπτώσεις «Συνδικα-ληστών». Περισσότερα »

Απαγόρευση φορτοεκφόρτωσης για φορτηγά σε όλη σχεδόν την ΑΘΗΝΑ!!!

Επειδή είναι πολλοί οι συνάδελφο που ρωτάνε για αυτό το θέμα παραθέτουμε όλη την απόφαση της Περιφέρειας Αττικής, (ΦΕΚ Β’ 2632/2017) για να γίνει κατανοητό από όλους τους συναδέλφους το ζήτημα της απαγόρευσης φορτοεκφόρτωσης στην Αττική με βάση την απόφαση του Περιφερειακοί Συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής. (ΑΔΑ: 6Υ6Ξ7Λ7-Κ1Β) Την πρόταση καταψήφισαν μόνο οι Περιφερειακοί Σύµβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης κ.κ. Ι. Μανουσογιαννάκης, Χρ. Αγγελονίδη, Α. Μπαλού. Το παρακάτω κείμενο είναι αντιγραφή από το δημοσιευμένο πρακτικό της Περιφέρειας. Περισσότερα »

Υποχρεωτικά χρήση POS και στις «Υπηρεσίες μετακόμισης»

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 4309/11-12-2017, η απόφαση 133473/2017 με την οποία συμπληρώνεται και τροποποιείται η 45231/2017 απόφαση «Ρύθμιση Υποχρέωσης Αποδοχής Πληρωμών με Κάρτα, σύμφωνα με το άρθρο 65 του ν.4446/2016,)». Περισσότερα »

Οι Ασφαλιστικές εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών το 2018!!!

Ένα καλοκαίρι «κόλαση» θα περάσουν δεκάδες χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες και επιτηδευματίες ειδικά αν το 2017 εμφάνισαν αύξηση κερδών στη φορολογική δήλωση όπου αποτυπώθηκαν τα κέρδη του 2016. Περισσότερα »

Αυτοί είναι, αυτούς στηρίζει ακόμα ένα μεγάλο κομμάτι συναδέλφων!!!

Μιλάμε βέβαια για το ΠΣΧΕΜ και τον πρόεδρό του, που για μια ακόμα φορά δεν είπε λέξη για τις πραγματικές ανάγκες του κλάδου. Που για μια ακόμα φορά αναμάσησε την ίδια «τσίχλα» περί ανυπαρξίας ελέγχων στα αλλοδαπά οχήματα, περί άλλων χωρών που έχουν φτάσει να έχουν δεκάδες φορές μεγαλύτερους στόλους!!! Περισσότερα »

Κυριακή 6 Απρίλη 2014 Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Σωματείου

Από παλαιότερη Σύσκεψη

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Αυτοαπασχολούμενων Ιδιοκτητών Φορτηγών ΔΧ Οδικών Μεταφορών «ΣΑΙΦΟΜ» καλεί τα μέλη του στην εκλογοαπολογιστική Συνέλευση που θα γίνει Κυριακή Απρίλη 2014 και ώρα 10:οο πμ στα γραφεία του Σωματείου μας Ιωαννίνων 6 στον Κολωνό
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1) ΕΙΣΗΓΗΣΗ – ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΣ – Ενημέρωση για τρέχοντα θέματα. Ερωτήσεις – Απαντήσεις – Τοποθετήσεις Μελών
2) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
3) ΕΚΛΟΓΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Οι αιτήσεις υποψηφιοτήτων για την εκλογή ΔΣ του Σωματείου, της Εξελεκτικής Επιτροπής, για Αντιπροσώπους Ομοσπονδίας (ΠΟΣΕΙΕΦΑ) και Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ), θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 14:30 μμ, μετά το πέρας της Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης

Κοινοποιήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *