Υποχρεωτικά χρήση POS και στις «Υπηρεσίες μετακόμισης»

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 4309/11-12-2017, η απόφαση 133473/2017 με την οποία συμπληρώνεται και τροποποιείται η 45231/2017 απόφαση «Ρύθμιση Υποχρέωσης Αποδοχής Πληρωμών με Κάρτα, σύμφωνα με το άρθρο 65 του ν.4446/2016,)». Περισσότερα »

Οι Ασφαλιστικές εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών το 2018!!!

Ένα καλοκαίρι «κόλαση» θα περάσουν δεκάδες χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες και επιτηδευματίες ειδικά αν το 2017 εμφάνισαν αύξηση κερδών στη φορολογική δήλωση όπου αποτυπώθηκαν τα κέρδη του 2016. Περισσότερα »

Αυτοί είναι, αυτούς στηρίζει ακόμα ένα μεγάλο κομμάτι συναδέλφων!!!

Μιλάμε βέβαια για το ΠΣΧΕΜ και τον πρόεδρό του, που για μια ακόμα φορά δεν είπε λέξη για τις πραγματικές ανάγκες του κλάδου. Που για μια ακόμα φορά αναμάσησε την ίδια «τσίχλα» περί ανυπαρξίας ελέγχων στα αλλοδαπά οχήματα, περί άλλων χωρών που έχουν φτάσει να έχουν δεκάδες φορές μεγαλύτερους στόλους!!! Περισσότερα »

Ιμπεριαλιστική επίθεση των ΗΠΑ – Βρετανίας – Γαλλίας εναντίων της Συρίας

Οι ιμπεριαλιστές τη γη ξαναμοιράζουν Με των λαών το αίμα τα σύνορα χαράζουν Καταγγέλλουμε την ιμπεριαλιστική επίθεση των ΗΠΑ – Βρετανίας – Γαλλίας εναντίων της Συρίας, που έγινε με τη στήριξη και ανοχή των κρατών του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Περισσότερα »

Ψήφισμα Ομοσπονδιών για την επίθεση της αστυνομίας σε διαδηλωτές και για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στη Συρία.

Σύσκεψη με στόχο την οργάνωση της δουλειάς ενάντια, στα χρέη και τις κατασχέσεις πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 16 Απρίλη ύστερα από κάλεσμα Ομοσπονδιών Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων και Αυτοαπασχολουμένων. Περισσότερα »

Κάλεσμα του Σωματείου σε Σύσκεψη στις 27 Απρίλη

Σε καλούμε την Παρασκευή 27 Απρίλη και ώρα 7.00μμ στην σύσκεψη που διοργανώνει το Σωματείο μας στα γραφεία μας, Ιωαννίνων 6 στην Αθήνα. Περισσότερα »

ΟΒΣΑ: Παρεμβάσεις αγωνιστικής αλληλεγγύης μπροστά στις γιορτές

Δύο άμεσες πρωτοβουλίες στα πλαίσια της αγωνιστικής αλληλεγγύης μπροστά στις γιορτές αποφάσισε στην πρώτη του συνεδρίαση το νεοεκλεγέν ΔΣ της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ).

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 24 Δεκέμβρη, στις 10 το πρωί, στην αίθουσα του Σωματείου Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Τριτόνων Φορτηγών Ελαφρών Μεταφορών ΔΧ Ν. Αττικής (Ιωαννίνων 6 και Πέτρας – Κολωνός), θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων.

Στη συνέχεια, στις 11 Γενάρη, στις 11 το πρωί, το Σωματείο των Υδραυλικών (Πέτρου Ράλλη και Σαλαμινίας 9) διοργανώνει γιορτή για τα μικρά παιδιά, που θα περιλαμβάνει παράσταση καραγκιόζη, παιδικά παιχνίδια, λιχουδιές και δώρα για τα παιδιά και άλλες εκπλήξεις.

Η ΟΒΣΑ καλεί τα σωματεία να ενημερώσουν τα μέλη τους, για «να εντοπίσουμε όλους τους συναδέλφους με οξυμένο πρόβλημα, με όλους τους δυνατούς τρόπους, να φτιαχτεί κατάσταση με τα συγκεντρωμένα ονόματα, τηλέφωνα των συναδέλφων, ώστε να υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα σε κάθε σωματείο», όπως αναφέρει, προσθέτοντας ότι «τα τελευταία χρόνια, πολλοί συνάδελφοί μας χτυπήθηκαν βίαια και αναγκάστηκαν να κλείσουν τα μαγαζιά τους, να μείνουν άνεργοι και να αδυνατούν να παρέχουν ακόμα και τα απαραίτητα στις οικογένειές τους».

Επίσης, η Ομοσπονδία καλεί τα ΔΣ των σωματείων να συνεδριάσουν «να γίνουν αναλυτικές συζητήσεις, να γίνουν συσκέψεις, συνελεύσεις, περιοδείες με ανακοινώσεις στους συναδέλφους μας, σε κάθε κλάδο, σε κάθε γειτονιά» και να οργανώσουν την πάλη τους ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ.

Πρώτο βήμα σε αυτή την κατεύθυνση η παράσταση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Δεκέμβρη, στις 9.30 το πρωί, στα κεντρικά του ΟΑΕΕ (Ακαδημίας 22), για τα απαράδεκτα ειδοποιητήρια του ΚΕΑΟ από το Σύλλογο της Α’ Αθήνας.

Αναφερόμενη στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν, η ΟΒΣΑ επισημαίνει την αύξηση των αντιπροσώπων (από 10 σε 11), τονίζοντας ότι συμμετείχαν πιο πολλά σωματεία, με αποτέλεσμα η ΟΒΣΑ να βγει πιο μαζική και πιο δυνατή.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *